همتی: اولویت نظام بانکی در سال ۹۸ حمایت از رونق تولید است
رییس کل بانک مرکزی سال ۹۸ را سال تعیین کننده در عرصه اقتصادی خواند و از مدیران عامل بانکها خواست با اعطای هدفمند تسهیلات، به رونق تولید کمک کنند.
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، عبدالناصر همتی که در جمع مدیران عامل واعضای هیئت مدیره بانکها و موسسات اعتباری سخن میگفت، با مرور شرایط کشور در سال گذشته، تاکید کرد سال 97 با وجود فراز و نشیب های فراوان و توطئه دشمنان، خوشبختانه با خنثی شدن هدف اصلی دشمن به پایان رسید که قطعا نظام بانکی تاثیر شایانی در آن داشته است.
همتی با اشاره به تمرکز دشمن بر بازار پول و ارز به منظور دستیابی به اهداف خود،گفت: در سال گذشته دشمن برنامه ریزی ویژه ای به منظور اخلال در بازار پول، ارز و نظام بانکی طراحی کرده بود که خوشبختانه از نائل شدن به اهداف خود ناکام ماندند.
رییس کل بانک مرکزی کلیت فعالیت نظام بانکی در سال گذشته را مناسب و مثبت ارزیابی کرد و گفت: انتظار می رود نظام بانکی در سال جاری با مدیریت صحیح به ویژه در بحث رعایت سود بانکی و اضافه برداشت بطورجدی درکنترل نقدینگی همراهی کنند و بدانند بانک مرکزی در این زمینه بطور جدی برخورد لازم را خواهد کرد.
رییس شورای پول و اعتبار با اشاره به حوادث غیر مترقبه اوایل سال جاری خاطرنشان کرد: متاسفانه جمع زیادی از هموطنان به دلیل سیل با مشکلات زیادی مواجه شدند که ضمن ابراز همدردی با آنان، انشاله با استفاده از ظرفیت سیستم بانکی در جهت بهبود شرایط زندگی و ارائه تسهیلات لازم به ویژه در حوزه منازل مسکونی واحدهای تجاری و باغات و کارگاههای صنعتی و سایر نیازها تلاش خواهد کرد.
همتی با تاکید بر اینکه دشمنان در سال جاری نیز همچون سال گذشته به منظور دستیابی به اهداف خود در بازار ارز و پول تمرکز کردهاند گفت: بانک مرکزی و دولت با برنامه ریزی های لازم از تلاطم و نوسان در بازار ارز ممانعت خواهد کرد.
همتی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تسریع در فروش اموال مازاد بانکها و عدم تداوم بنگاه داری شد و گفت: بانکها باید با تشکیل کارگروههایی ، اقدامات لازم برای فروش اموال مازاد شرکتهای زیرمجموعه به صورت عملیاتی انجام دهند و در این زمینه فرایند اجرای کار را تسریع بخشند.
همتی با اشاره به حجم خسارت های سیل بر زیر ساخت ها و منازل و دارایی های مردم و بخش کشاورزی و دام ها تاکید کرد: قطعا بودجه 98 امکان پاسخگویی به آن را ندارد و در کنار تسهیلات بانکی استفاده از منابع صندوق توسعه ملی ضروری است.